*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tramvayda Engellinin Parasını Çalan Yankesici Güvenlik Kamerasından Yakalandı  (Okunma sayısı 860 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Tramvayda Engellinin Parasını Çalan Yankesici Güvenlik Kamerasından Yakalandı



Kayseri'de tramvayda yolculuk yapan 51 yaşındaki engelli Z.Ç.'nin cebinden 400 lirasını çalan şüpheli, araçtaki güvenlik kamerasından tespit edilerek yakalandı.

Olay, Organize Sanayi-İldem seferini yapan tramvayda meydana geldi. Tramvayla evine gitmek isteyen Z.Ç. adlı engelli erkek, Meydan durağında tramvaya bindi. Evinin yakınındaki durakta inen ve cebindeki 400 lirasının olmadığını fark eden Z.Ç., durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, tramvay içerisinde bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden kimliği belirlenen yankesicilik şüphelisi F.E., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Daha önce de yankesicilikten sabıka kaydı bulunan F.E. sağlık kontrolü için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

14.07.2015 - DHA


Etiketler: GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI MÜHENDİS ÇANAKKALE MERKEZ Mühendislikte Bilginin Önemi sql enjeksiyon Arama SQL Injection Güvenlik Açığı SQL Injection neden dolayı oluşur
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri