*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sivas Devlet Hastanesi Personeline İşaret Dili Kursu Verildi  (Okunma sayısı 978 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

• Administrator
  • Hero Member
Sivas Devlet Hastanesi Personeline İşaret Dili Kursu Verildi

Sivas Devlet Hastanesi personeline işaret dili kursu verildi.

Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çeşitli birimlerdeki 8 personele yönelik yaklaşık 6 ay süren işaret dili eğitim kursu tamamlandı.

Hastanenin bünyesinde başlatılan eğitim kapsamında, 5 personele 6 ay süreli uzman seviyesinde, 3 personele ise 3 ay süreyle birinci seviyede işaret dili eğitimi verildi.

Sivas Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Özgürlük, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin kurulduğu günden bu yana hastanelerinde önemli gelişim ve yenilikler yaşandığını kaydetti. Özgürlük, "Toplamda 8 personel işaret dili eğitimlerini başarıyla tamamladı. İnanıyorum ki bu seminer hastanemize gelen işitme engelli vatandaşlarımızla daha sağlıklı iletişim kurmamızı sağlayacak. İşaret Dili Eğitmeni Mustafa Epik'e kurumum adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

19.06.2015 - AA

Etiketler: Rampa Asansör Durumları Oranları Tuvalet Durumları Oranları Hissedilebilir Zemin Durumları Kabartma Doküman Durumları Oranları İç Mekan Monitör Durumları Oranları Acil Eylem
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri