*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli ve Engelsiz Çocuklar Atölye Çamurda Buluşacak  (Okunma sayısı 1447 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Engelli ve Engelsiz Çocuklar Atölye Çamurda Buluşacak
« : Haziran 11, 2015, 02:24:49 ÖS »
Engelli ve Engelsiz Çocuklar Atölye Çamurda Buluşacak



27-31 Mayıs tarihleri arasında, Xtrem Aventures İstanbul sponsorluğunda, NaturPirat'ın organize ettiği Atölye Çamur'a ev sahipliği yapıyor. Doğa ile iç içe, uzun soluklu, özgün ve yaratıcı derslerin verileceği Atölye Çamur'da, çocuklar, aileleriyle birlikte "kerpiç"i kullanarak hayallerini heykele dönüştürüyor.

İlk kerpiç atölyesini 2014 yılında İstanbul'da hayata geçiren NaturPirat, yeşil alanların gitgide azaldığı şehirlerde Atölye Çamur'u düzenleyerek çocukların doğal yaşam ve yaratıcılık ilişkisine dikkat çekiyor. 27-31 Mayıs tarihleri arasında UNIQ İstanbul'da gerçekleşecek organizasyon, ücretsiz olarak 10:00-12:00 ve 13:00-15:00 saatlerinde iki seans olarak yapılacak. 27 ile 29 Mayıs tarihlerinde yalnızca davetli okulların katılımına açık olan etkinlik, 30-31 Mayıs tarihlerinde isteyen herkesin katılabiliyor.

Açıkhavada, eşsiz atmosferi ve doğanın içinde yer alan konumuyla UNIQ İstanbul'da organize edilen etkinlikte, aileler çocuklarıyla birlikte, kirlenmeyi dert etmeden, toprağın iyileştirici gücünden yararlanacak hem de yaratıcılıklarını sergileme fırsatı bulacak. 5 gün boyunca süren etkinlikte ortaya çıkan heykeller, üç ay boyunca UNIQ İstanbul'da sergilenmeye devam edecek.

Şehir merkezinde doğa ile bir araya gelme imkanı

Şehir hayatında her an ulaşılamayan doğal materyaller ile gerçekleşen atölye, çocuklar ve ebeveynlerine doğa ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşatmayı ve doğa sevgisi kazandırmayı amaçlıyor. 2 ila 9 yaş arası engelli ve engelsiz çocuklara buluşma alanı yaratan Atölye Çamur, her türlü hava koşulunda onlara çalışma ortamı sunuyor.

28.05.2015 - haberler.com


Etiketler: Not: Amatör telsizcilik sınavında başarılı olan adaylar belgelerini almak için en geç bir yıl içerisinde Telsiz İşletme Müdürlüğüne müracaat etmeleri zorunludur BAŞVURU ADRESİ Kıyı Emniyeti
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri