*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası Yapıldı  (Okunma sayısı 1572 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası Yapıldı
« : Mart 12, 2014, 03:08:11 ÖÖ »
Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası Yapıldı



Keçiören Belediyesi ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun işbirliği ile gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası, heyecanlı ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Ankara Üniversitesi Gama Meslek Yüksekokulu'nda yapılan müsabakalar, izleyenlere heyecanlı anlar yaşatırken engelli sporcuların gösterdiği performans da şampiyonaya yakışan güzellikteydi. Keyifli anların yaşandığı müsabakalar, engellerin hayatın her alanında aşılabildiğinin, engelli olmanın spora engel olmadığının gösterilmesi bakımından da iyi bir örnek oldu.

Şampiyona ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu ve benzeri faaliyetler ile engellerin aktif bir sosyal yaşam için sorun olmaktan çıkacağını ifade ederek "Asıl engel zihinlerde, ama hiçbir engel aşılmaz değildir.

Yeter ki bilinçli bir şekilde engelsiz bir dünya için birlikte çaba sarf edelim" dedi. Şampiyonaya katılan sporculara başarılar dileyen Başkan Ak, "Keçiören Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik birçok çalışmamız oldu.

Bu çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz" dedi.

11.03.2014 - Anadolu


Anahtar Kelimeler : Kral akbaba dikkat çekici renklere sahiptir. Çıplak başının tepesi, boynu ve göz çevresi kırmızıdır. Gagasındaki et parçası ve ensesi turuncudan sarıya uzanır.