*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: TBESF'den Medical Park'a Teşekkür Ziyareti  (Okunma sayısı 1703 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
TBESF'den Medical Park'a Teşekkür Ziyareti
« : Şubat 14, 2014, 03:44:08 ÖÖ »
TBESF'den Medical Park'a Teşekkür Ziyareti



Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Demirhan Şerefhan, Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlhan Elmalı ve yönetim kurulu üyeleri, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş'u makamında ziyaret ederek bu zamana kadar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
 
Başkan İlhan Elmalı, Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu kararı ile Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş'u Onursal Başkan olarak seçtiklerini söyledi.
 
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş, "5 yıldır Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü'ne sponsor oluyoruz ve bu işi keyif alarak yapıyoruz. Sporcu kardeşlerimizin başarısını görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Engelli kardeşlerimizin engellerini aşarak sosyal hayata katılmasına ve yaptıkları işte başarılı olmasına en ufak bir katkıda biz sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere. Başkan Demirhan Şerefhan ve diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlara yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Kulübün onursal başkanı olmak benim için büyük mutluluktur" dedi.
 
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, "Medical Park Samsun Hastanesi'nin vermiş olduğu bu destek maddi değerinden daha çok manevi değeri yüksek önem taşımaktadır. Yaptıkları bu davranış sadece Samsun'da değil Türkiye genelinde de örnek gösterilmektedir. Türkiye'de hizmet veren diğer büyük kuruluşlarında Medical Park Samsun Hastanesi gibi sosyal sorumluk projelerinin içinde yer almaları gerekmektedir. Yaptıkları desteklerden dolayı Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 
Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlhan Elmalı ise, "Medical Park Samsun Hastanesi sadece maddi olarak değil, yaptığımız her organizasyonda yöneticileri, doktorları ve personelleri ile katılarak da bizlere hem destek vermekte hem de mutlu etmektedir. Daha çok çalışarak ve daha büyük başarılar elde ederek bizde onların bize verdiği bu desteği taçlandırmak istiyoruz. Yaptıkları katkılardan ve fedakarlıklardan dolayı yönetim kurulu kararı ile Dr. Hikmet Çavuş'u Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı olarak seçmiş bulunmaktayız" şeklinde konuştu.
 
30.01.2014 - İHA


Anahtar Kelimeler : kayseri nakliyeciler kuryeler