*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Michael Schumacher Ömür Boyu Komada Kalabilir  (Okunma sayısı 1455 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Michael Schumacher Ömür Boyu Komada Kalabilir
« : Şubat 14, 2014, 03:31:12 ÖÖ »
Michael Schumacher Ömür Boyu Komada Kalabilir



Kayak yaparken başını kayalara çarparak yaralanan Alman Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher'in ömür boyu komada kalabileceği bildirildi.
 
Geçtiğimiz ay kayak yaparken başında kask olduğu halde kazadan büyük hasarla çıkan efsanevi F1 pilotu Michael Schumacher için çok önemli bir iddia ortaya atıldı.
 
Almanya'nın önde gelen haber dergilerinden Focus, uzmanlarla yapılan görüşmeler sonrasında “Schumacher ebediyyen komada kalabilir” diye bildirdi. Bild gazetesi de Schumacher'in durumunun çok vahim olduğunu, şimdilik onu komadan uyandırma gibi bir planın olmadığını bildirdi. Eski sporcu 19 gündür suni olarak komada tutuluyor. Suni komada hastanın beynine giden oksijen azaltılır, bu şekilde beynin daha az çalışması, yaraların da daha çabuk iyileşmesi sağlanır. Genelde bu tür vakalarda hastalar bir ya da iki hafta içinde komadan çıkarılır. Alman beyin cerrahı Andreas Zieger, "Çeşitli komplikasyonlar olabilir” diyerek kısa dönemde böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. Köln'deki nöroloji uzmanı Profesör Gereon Fink de Michael Schumacher'in sağlık durumunun ümit edilenden çok daha kötü olduğunu ifade etti. Doktorlardan henüz resmi bir açıklama gelmese de bu iddianın yüksek bir ihtimalle doğru olabileceği konuşuluyor...
 
22.01.2014 - Fanatik


Anahtar Kelimeler : Karayolu ile turizm taşımacılığı yapan veya şehirlerarası toplu taşıma hizmeti veren gerçek ve tüzel kişiler, 7 Temmuz 2018 tarihine kadar, engelli bireyin erişilebilir toplu taşıma hizmeti sağlanmasına ilişkin talebini azami yetmiş iki saat içinde karşılamakla yükümlü olacak.