*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Rize'deki Engellilerin Hayalleri Destekle Gerçek Oluyor  (Okunma sayısı 1035 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Rize'deki Engellilerin Hayalleri Destekle Gerçek Oluyor
« : Şubat 08, 2014, 02:24:50 ÖS »
Rize'deki Engellilerin Hayalleri Destekle Gerçek Oluyor



Rize Sağlık Müdürlüğü, hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan akülü araç ve hasta yataklannı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
 
Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, hayırsever bir vatandaş tarafından bağışlanan akülü arabayı, kent merkezinde yaşayan bedensel engelli Adem Kork'a teslim etti.
 
Tepe, burada yaptığı açıklamada, özellikle hareket kısıtlığı olan engelli vatandaşlara yapılabilecek en büyük yardımın, onların bireysel hareket özgürlüğüne kavuşmalarına yardımcı olmak olduğunu belirterek, "Akülü araçlar gibi cihazlar, engelli vatandaşlarımızın hayatına bu anlamda çok önemli katkıda bulunuyor. Onlara yaşama sevinci kazandırıyor. Hayırsever vatandaşlarımızın sayesinde engelli vatandaşlarımızın hayallerini gerçekleştiriyoruz" dedi.
 
Adem Korkun da birçok engelli gibi benzer araçlara ihtiyacı olduğunu ifade eden Tepe, "Bu akülü aracı Sağlık Müdürlüğü olarak biz bağışlamadık. Bir hayırsever vatandaşımız bağışladı. Biz sadece aracı olduk ve bundan da büyük gurur ve şeref duyduk. Bu hayırsever vatandaşımız örnek davranışıyla sadece engelli vatandaşımızı değil, tüm aileyi sevince boğmuştur. O nedenle bu yardımın değeri asla maddi boyutuyla değerlendirilemez" diye konuştu.
 
01.02.2014 - AA


Anahtar Kelimeler : Engelliler ve Aileleri Derneği Kayseri