*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Etimesgut'ta Engelli Memur Adayları EKPSS Kursu  (Okunma sayısı 2071 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Etimesgut'ta Engelli Memur Adayları EKPSS Kursu
« : Ocak 17, 2014, 03:50:04 ÖÖ »
Etimesgut'ta Engelli Memur Adayları EKPSS Kursu

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (etiSEM) kapsamında Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına Hazırlık Kursu açılıyor.

Kurslar, etiSEM Merkez Bina, Kent Konseyi veya Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezleri’nde düzenlenecek. KPSS ön lisans ve KPSS-lisans mezunlarına yönelik üç ayrı grupta hazırlanan hızlandırılmış kurs programı, toplam 96 saat sürecek.

Kurs eğitimleri haftada 2 gün, günde 4 saat olarak verilecek. Kurslar 27 Ocak 2014 tarihinden itibaren başlayacak.

NASIL BAŞVURULACAK?

Kurs programı, ÖSYM tarafından yapılacak sınavın içeriğine uygun olarak belirlendi. Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) kurs programının içerikleri MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü çalışmaları dikkate alınarak tasarlandı. ÖMSS kurs programına başvurmak isteyen adaylar 17-24 Ocak 2014 tarihleri arasında etiSEM in http://etisem.etimesgut.bel.tr resmi internet sayfasından kurs kayıt (http://etisem.kurskur.net/Registration/Step1/) menüsüne girerek kayıt işlemlerini yaptırabilecekler.

KOLAYLIK SAĞLIYORUZ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçedeki engellilerin her alanda hayatlarını kolaylaştıracak hizmet ve projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Engellilerimizin eğitim ve öğretimlerini devam ettirmeleri ve mezun olduklarında iş hayatına başlamaları noktasında da desteğimiz sürüyor. Bu kapsamda engelli gençlerimizin memur olmalarını sağlayacak, ÖMSS’de başarı kazanmaları için kurslar düzenliyoruz. Kursların ardından doğru tercih yaparak meslek hayatına başlamaları için de rehberlik hizmeti veriyoruz. Bu önemli hizmetimizden tüm engelli ve ailelerimizin haberdar olmalarını ve en üst seviyede yararlanmalarını istiyorum” dedi.

16.01.2013 - ankarahaber.com

Anahtar Kelimeler : ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ DERNEĞİ, MELİKGAZİ