KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ İSTANBUL'DA
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 17-18 Aralık tarihlerinde, Macaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Gabor Kiss’in davetlisi olarak İstanbul'a gitti.
Başkan Hiçyılmaz, bugün saat 16:00’da Macaristan’ın İstanbul Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen Macar Evi Kültür ve Eğitim Merkezi açılış törenine katılacak.
Hiçyılmaz, 18 Aralık 2013 Çarşamba günü ise Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın da katılacağı, Marmara Üniversitesi ile Kaposvar Üniversitesi arasında kardeş üniversite ilişkisi kurulması protokol imza törenine katılacak. Başkan Hiçyılmaz’a, KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı eşlik edecek.
Hiçyılmaz, ziyaret programı nedeniyle yaptığı açıklamasında, Macaristan’ın Miskolc kenti Ticaret Odası ile Kayseri Ticaret Odası arasında Kardeş Oda ilişkisi kurulduğunu hatırlattı.
Hiçyılmaz, geçtiğimiz günlerde Macaristan ile imzalanan Schengen vize kolaylığı anlaşması ile iki şehir arasındaki ticaretin gelişmesi için önemli bir adım atıldığını ve katılacakları etkinliklerin bu ilişkilerin derinleşmesi açısından önemli olduğunu kaydetti.
Başkan Hiçyılmaz, Miskolc kenti Ticaret Odası tarafından yapılan davet üzerine 2014 yılı Mayıs ayında, Kayseri Ticaret Odası olarak geniş katılımlı bir heyetle bu ülkeye gideceklerini de sözlerine ekledi. Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.Anahtar Kelimeler : Zihin Ve Hareket özürlü çocuklarin Koruma Derneği Trakya üniversitesi Tip Fakültesi Armağan Dönertaş Eng. Merkezi Edirne