*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Manavgat İşitme Engelli Milliler Futsal Takımı Moldova'ya Gidiyor  (Okunma sayısı 1640 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Manavgat İşitme Engelli Milliler Futsal Takımı Moldova'ya Gidiyor



Hazırlık kampını tamamlayan Manavgat İşitme Engelliler Milli Futsal Takımı, Sırbistan ve Moldova Milli Takımları ile 11-12 Ocak tarihlerinde oynayacağı Avrupa Şampiyonası ön eleme maçları için Moldova'ya gidiyor.
 
İşitme Engelliler Futbol Milli Takımında ve Futsal Milli Takımı'nda tercüman olarak görev yapan Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın, "11-12 Ocak tarihlerinde Türkiye, Sırbistan ve Moldova Milli takımları ile Moldova'da yapılacak olan İşitme Engelliler Futsal Avrupa Şampiyonası ön eleme maçları için Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden iki sporcu arkadaşımın yanı sıra ben de tercüman olarak yer alıyorum. 11-12 Ocak tarihlerinde ön eleme maçlarımızı oynadıktan sonra 13 Ocak'ta Türkiye'ye döneceğiz. Hedefimiz maçlarımızı kazanarak Avrupa Şampiyonasına katılmak olacak" dedi.
 
Milli Takımlara sporcu vermekten ve Manavgat'ın adını en güzel şekilde duyurmaktan mutluluk duyduklarını belirten Manavgat İşitme Engelliler Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ise, "Futsal Avrupa Şampiyonası ön eleme maçları için Aksaray'da yapılan hazırlık kampına ve Moldova'da yapılacak maçlara kulübümüz sporcularından Seyit Karaca ve Melih Kirişci ile kulüp tercümanımız Guddusi Aydın davet edilmişlerdir. Manavgat Kaymakamlığı ve belediyelerin bize vermiş olduğu destekler nedeniyle teşekkür ederiz. İnanıyorum ki Milli Takımımız Moldova'dan başarılı sonuçlarla dönecek. Bizler de Avrupa Şampiyonası'nda milli takımımıza daha fazla sporcu vermenin gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.
 
09.01.2014 - İHA


Anahtar Kelimeler : GÖRMEYENLERİ KORUMA DERNEĞİ KONYA ŞUBESİ ŞEREF ŞİRİN MAH. OSMAN BEY SOK. İSTANBUL İŞ HANI DIŞ:8 KAT:1/116 KARATAY KONYA