*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Beylikdüzü’nde Engellilerin Tekerlekli Sandalye Sevinci  (Okunma sayısı 1049 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Beylikdüzü’nde Engellilerin Tekerlekli Sandalye Sevinci
« : Kasım 18, 2013, 11:29:37 ÖÖ »
Beylikdüzü’nde Engellilerin Tekerlekli Sandalye Sevinci

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde ilçede oturan engelli vatandaşlar için önemli bir organizasyon düzenlendi. Sabah kahvaltısı ile başlayan törende engellilere, Beylikdüzü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 10 akülü, 16 manuel, 1 banyo ve tuvaletli tekerlekli sandalye, 1 kanedyen, 1 adette karyola ve yatağı hediye edildi.

“Gücümüz yettiğince insanlara yardım edelim”

Bu organizasyon il dağıtılan tekerlekli sandalyelerle birlikte belediye olarak, 565 tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan vatandaşlarla buluşturduklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, yardımlaşma konusuna dikkat çekti.

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtma törenine İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, sivil toplum kuruluşları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri de büyük ilgi gösterdi.-İstanbul Ajansı

Anahtar Kelimeler : Fistüllü kolu korumak  kaybettik. diyalize girerken doç merhabalar sonunda direndim sonuç daha yüksek olanına "büyük" veya "sistolik" kan basıncı, daha düşük olanına ise "küçük" veya diyastolik kan basıncı adı verilir. Bu basınçlar insanlar arasında farklılık gösterir ve