*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bağcılar Belediyesi Engelli Milli Sporcuları İlk 3′te  (Okunma sayısı 1632 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Bağcılar Belediyesi Engelli Milli Sporcuları İlk 3′te
« : Kasım 09, 2013, 09:14:11 ÖÖ »
Bağcılar Belediyesi Engelli Milli Sporcuları İlk 3′te



Şanlıurfa Göbeklitepe Yarı Maratonu’nda ter döken Bağcılar Belediyesi Engelli Milli Sporcuları “Erkekler ve Bayanlar Kategorisi”nde ilk üç sırayı alarak büyük bir başarıya imza attılar.
 
Katıldıkları uluslararası yarışmalarda derece alan Bağcılar Belediyesi Engelli Milli Sporcuları yeni bir başarı elde ettiler. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Şanlıurfa Yarı Maratonu’nda yarışan engelli sporcular ilk sırada yer aldılar. Ömer Cantay “Erkekler Kategorisi”nde birinci olurken Birol Kamar ikinci Semih Görkem Kıyar da üçüncülüğe ulaştı.
 
“Bayanlar Kategorisi”nde ise Zübeyde Süpürgeci birinciliğe ulaşmayı başardı. Yine, Maside Cesur ikinci Hamide Kurt ise üçüncü oldu. Şanlıurfa Maratonu’nda yarışmanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden aynı zamanda takımın antrenörlüğünü de yapan Ömer Cantay, alınan derecelerden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
 
SPORCULARIMLA GURUR DUYUYORUM
 
Şanlıurfa Göbeklitepe Yarı Maratoru’nda derece alan sporcuları kutlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Engelli sporcularımız Şanlıurfa ilinde düzenlenen yarışmada ilk kez koşmalarına rağmen başarılı oldular. İstanbul Maratonu’nda da ter dökecek olan sporcularımızın yine aynı başarıyı tekrarlayacaklarına inanıyorum. Onların azim ve gayretleri takdire şayandır. Hepsiyle gurur duyuyorum. Emeklerimiz meyvesini veriyor.” diye konuştu.- engellispor.com


Etiketler : ANASAYFA Programıda bulunmaktadır.Türkiye’de çok hızlı büyüyen sağlık sektöründe nitelikli eleman ihtiyacı da artıyor. Diyaliz teknikerliği de bu alanlardan birisi.Diyaliz teknikeri, doktorların direktifleri doğrultusunda, diyaliz makinesine bağlanması gereken hastalarla ilgilenir, hastaların günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak diyaliz makinesine bağlanmasını takip eder, makinenin bakımını yapar