*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Trabzonspor'dan "Biz de Varız Projesi'' ile Engellilere Destek  (Okunma sayısı 1314 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Trabzonspor'dan "Biz de Varız Projesi'' ile Engellilere Destek



Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ile kulüp doktoru Hakan Bozdağan, "Biz de Varız Projesi" kapsamında engelli öğrencilerle  bir araya geldi.
 
Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda düzenlenen  seminerde konuşan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, projenin Aile ve  Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Özürlüleri Destek Programı kapsamında  sürdürüldüğünü, belediye olarak proje sayesinde işitme, görme ve bedensel engelli  çocuklara yönelik bir dizi etkinlik düzenlediklerini söyledi.
 
Trabzonspor Kulüp Doktoru Bozdağan ise yeşil zeminde futbolcuların  sıklıkla karşılaştığı sakatlıklara ve nedenlerine değinerek, spor yapmak isteyen  herkesin öncelikle sağlık kontrollerini yaptırması gerektiğini vurguladı.
 
Organizasyona severek ve isteyerek katıldıklarını, bundan sonra da her  zaman ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Bozdağan, destek verildiği  takdirde engellilerin çok başarılı işlere imza atacaklarına inandıklarını  söyledi.
 
"Engelli olan bizleriz"
 
Bozdağan'ın konuşmasının ardından söz alan takım kaptanı Onur Recep  Kıvrak, salondaki bedensel engelli sporcu Hüseyin Usta'nın, "Engelliyim ama  sürekli koşuyorum. Koştukça daha da sağlıklı oluyorum ve madalyalar kazanıyorum"  demesi üzerine, "Hiçbirinizi engelli olarak görmüyorum. Engelli olan bizleriz.  Siz bir işe başladığınız zaman sonuna kadar başarılı oluyorsunuz ve biz de  bunlarla gurur duyuyoruz. Ben bu başarıların daha da artması için Trabzonspor  takım kaptanı olarak gereken her şeyi yapmaya hazırım" diye konuştu.
 
Onur, konuşmasının ardından sahneye çağırdığı engelli sporcuyu tebrik  ederek başarı diledi.
 
"O golü nasıl yedin?"
 
Karşılıklı soru ve cevaplarla devam eden seminerde Trabzon Çamlık Özel  Eğitim Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Abdioğlu'nun hafta sonu Trabzonspor'un 3-2  mağlup olduğu Kasımpaşa maçıyla ilgili sorusu salonda gülüşmelere neden oldu.
 
Abdioğlu'nun, "Maçta o ilk golü nasıl yediğini merak ediyorum. Çünkü  şut çekilince ben Onur o golü yemez demiştim" şeklindeki konuşmasına karşılık  olarak Onur ise "Futbol öyle bir oyun ki bazen öyle goller olabiliyor. Tabiki  öyle goller yemek istemem. Sonuçta Trabzonspor kaybediyor ve takım kaybedince ben  de kaybediyorum. Müdürümüze açık ve samimi sorusundan dolayı teşekkür ediyorum"  yanıtını verdi.
 
Seminer, Onur Recep Kıvrak ve Hakan Bozdağan'ın öğrencilerle fotoğraf  çektirmesinin ardından sona erdi.- Milliyet


Etiketler : Yak artik canlarla yakilan atesleri Yak ki acilsin dunyanin korelmis gozleri Yak ki yirtilsin geceler isiginla Yak ki tarihi yeniden baslatsin Kawa'nin -u"c kibritin ve dortlerin sozleri Yak ki yayilsin dunyaya Atesin ve gunesin olumsuz sesi.