*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bakım Hizmetleri Kalite Standartları Tüm Türkiye’ye Yayılıyor  (Okunma sayısı 1569 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Bakım Hizmetleri Kalite Standartları Tüm Türkiye’ye Yayılıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak engelli vatandaşlara hizmet veren engelli bakım ve rehabilitasyon merkezleri ve Umut Evleri ile yaşlı vatandaşlara hizmet veren huzurevi, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri ve Yaşam Evleri’nde görev yapan personele yönelik olarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bakım Hizmetleri Kalite Standartları Geliştirme Çalışmaları Hizmet İçi Eğitim Programı” 11-13 Eylül 2013 tarihinde Afyonkarahisar'da gerçekleştiriliyor.

Afyonkarahisar Sandıklı Safran Termal Resort Otel Toplantı Salonları’nda gerçekleştirilecek “Bakım Hizmetleri Kalite Standartları Geliştirme Çalışmaları Hizmet İçi Eğitim Programı” kapsamında;

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Tomanbaytarafından “Yaşlanma ve Bakım Hizmeti” konusunda,

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bakım Hizmetleri Dairesi BaşkanıHulusi Armağan Yıldırım tarafından “Bakım Hizmetleri Uygulaması” konusunda,

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Yaşar Kocaoğlu tarafından “Türkiye’de Demografik Dönüşüm ve Yaşlanma” ve “Bakım Hizmetleri Etik İlkeleri” konularında bilgilendirme sunumları gerçekleştirilecektir.

Ayrıca “Bakım Hizmetleri Kalite Standartları Geliştirme Çalışmaları Hizmet İçi Eğitim Programı” çerçevesinde;

“Bakım Hizmeti Kalite Standartları”,

“Bakım Hizmeti Kalite Standartlarının Değerlendirilmesi”,

“Bakım Hizmetlerinde Kalite Yönetimi”,

“Bakım Hizmeti Kalite Standartlarında Toplam Kalite Yönetiminin Yeri ve Önemi”,

“Bakım Kalite Hizmet Standardı Bilgi Sistemi”,

“Bakım Hizmetleri Kalite Standardı Puanlaması” ve

“e- BHKS”

konuları ele alınacaktır.

“Bakım Hizmetleri Kalite Standartları Geliştirme Çalışmaları Hizmet İçi Eğitim Programı” ile tüm Türkiye’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak engelli vatandaşlara hizmet veren engelli bakım ve rehabilitasyon merkezleri ve Umut Evleri ile yaşlı vatandaşlara hizmet veren huzurevi, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri ve Yaşam Evleri’nde sunulan bakım hizmetinin kalitesinin arttırılması ve geliştirilmesi hedefleniyor.

11.09.2013 - eyh.gov.tr