*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: YAHYALIDAKİ KAZA GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRILIYOR  (Okunma sayısı 2229 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
YAHYALIDAKİ KAZA GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRILIYOR
« : Mayıs 07, 2013, 10:42:36 ÖÖ »
YAHYALIDAKİ KAZA GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRILIYOR



Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde 8 kişinin öldüğü, 24 kişinin yaralandığı kazada araç sürücüsü cuma günü mahkemeye çıkartıldı. Sürücünün ifadesinde freninin tutmadığını söylediği öğrenildi.                    Yahyalı’daki kazada, araç sürücüsü tutuklandı.


Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde 8 kişinin öldüğü, 24 kişinin yaralandığı kazada araç sürücüsü tutuklandı. Sürücünün ifadesinde frenin tutmadığını söylediği öğrenildi.
Yahyalı ilçesinde öğretmen ve yakınlarının Kapuzbaşı şelalerine gezi için gittikleri sırada içinde bulundukları 50 NC 057 plakalı midibüs Çamlıca-3 barajına uçmuştu. Kazada 8 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralanmıştı. Olaydan yaralı kurtulan araç sürücüsü Faruk B., hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra ifadesi alındı. Sürücünün ifadesinde frenin patladığını ve tutmadığını belirttiği öğrenildi. Soruşturmayı sürdüren savcılığın, kaza ile ilgili araçta teknik inceleme yapılması yönünde talimat verdiği öğrenildi. Sürücünün soruşturmanın devam etmesi nedeniyle hastaneden taburcu olduktan sonra tutuklanarak Yahyalı ilçe cezaevine gönderildiği belirtildi.

YAHYALIDAKİ KAZA GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRILIYOR : Google'da Ara

YAHYALIDAKİ KAZA GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRILIYOR


kayserihakimiyet2000.com
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri