*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Adıyaman’da Engelli Öğrencilere Muharrem Ayı Etkinliği  (Okunma sayısı 17 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Adıyaman’da Engelli Öğrencilere Muharrem Ayı Etkinliği
« : Ağustos 02, 2024, 07:06:45 ÖÖ »
Adıyaman’da Engelli Öğrencilere Muharrem Ayı Etkinliği



Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde muharrem ayı dolayısıyla engelli öğrencilere aşure ikram edildi. Okul Müdürü Remziye Nacar, etkinliğin engelli öğrencilerin sağlığına kavuşması için yapılan bir mücadele olduğunu belirtti.

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi muharrem ayı dolayısıyla engelli öğrencilere aşure ikram edildi.

Okul Müdürü Remziye Nacar, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulda eğitim gören zihinsel engelli öğrenciler için aşure ikramında bulunduklarını belirtti.

Öğrenci ve velilerini davet ederek güzel bir program yaptıklarını ifade eden Nacar, “Özel öğrencilerin yetişmesinde öğrenci ve velilerin kalbine dokunmak bizi mutlu ediyor. Her insan bir engelli adayıdır. O yüzden okulumuzda eğitim gören engelli öğrencilerimizi sağlığına kavuşturmak için büyük bir mücadele ile severek eğitiyoruz.” diye konuştu.

Etkinliğe, Belediye Başkanı Mahmut Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, öğrenci ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA


Adıyaman Aşure Etkinliği Engelli Öğrenciler Muharrem Ayı kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri