*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kuşadası Belediyesi’nden Engelli Hemşerilerine Engelsiz Ulaşım Desteği  (Okunma sayısı 19 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Kuşadası Belediyesi’nden Engelli Hemşerilerine Engelsiz Ulaşım Desteği



Yaşama geçirdiği sosyal destek projeleri ile her zaman kent sakinlerinin yanında olan Kuşadası Belediyesi, engelli bireyleri de yalnız bırakmıyor. Kuşadası Belediyesi, özel olarak tasarlanan tam donanımlı hizmet aracı ile engellilerin hastaneye gidiş-dönüş transferini sağlıyor.

Kent sakinlerinin yaşamını kolaylaştırmak için geliştirdiği projelerle dikkat çeken Kuşadası Belediyesi, engelli bireyler için özel olarak tasarladığı tam donanımlı araç ile ulaşım hizmeti vermeyi sürdürüyor. Teşhis, tedavi ve kontrol amacıyla hastaneye gitmesi gereken engelli bireylerin toplu taşıma araçlarında yaşayabileceği zorlukların önüne geçmek amacıyla yaşama geçirilen ulaşım hizmeti memnuniyetle karşılanıyor.

Randevulu hizmet

Ulaşım hizmetinden yararlanmak isteyen engellilerin hastaneye gitmeleri gereken günden önce Kuşadası Belediyesi’nin çağrı ve iletişim merkezi olan Güvercin Masa’yı arayarak randevu oluşturmaları yeterli oluyor. Güvercin Masa’ya başvuru yapan engelli Kuşadalılar, ikamet ettikleri evlerinden alınarak hastaneye ulaştırılıyor.

Hastanedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise aynı araç ile evlerine bırakılıyor. Ayrıca Güvercin Masa’ya gelen talepler doğrultusunda şehir dışında hastane randevusu olan ve ulaşım desteğine ihtiyaç duyan engelli bireyler için ise hafta içi Salı ve Perşembe günleri Aydın ve İzmir’e kalkan servis ile taşıma hizmeti veriliyor.

Kaynak: Odatv.com


Engelsiz Ulaşım Güvercin Masa Kuşadası Belediyesi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri