*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Akademisyene Görevde Yükselme Engeli  (Okunma sayısı 23 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Engelli Akademisyene Görevde Yükselme Engeli
« : Temmuz 30, 2024, 05:43:25 ÖÖ »
Engelli Akademisyene Görevde Yükselme Engeli



2014 tarihinden itibaren KSÜ Göksun Meslek Yüksekokulunda çalışmalarını başarı ile sürdüren Doç. Dr. Çağrı Özgür Özkan engelli %55 bir akademisyendir.

Çevresinden edindiğimiz bilgiye göre çevresi tarafından sevilen, yardımsever ve çalışkan bir akademiysen olan Doç. Dr. Özkan, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ile takdire şayan bir akademisyendir.

56 adet uluslararası makale, 38 adet uluslararası bildiri, 2 adet kitap bölümü, 22 adet proje, 9 adet araştırma faaliyeti, h endeksi 20 ve 1038 adet atıfı bulunmaktadır. Ayrıca, daha önce çalışmış olduğu Tarım ve Orman Bakanlığında zamanın Tarım ve Orman Bakanı sayın Prof. Dr. Eroğlu’ndan Başarı belgesi ve KKTC Cumhurbaşkanı olan Dr. Derviş Eroğlu’ndan da yapmış olduğu çalımalar ile plaket almıştır.

Üniversitenin ilgili yönetmeliği kapsamında profesör kadrosuna atanabilmek için gerekli şartları birkaç kat fazlasıyla sağlamış olmasına rağmen profesör kadrosu verilmediği söyleniyor.

Oysa kendisinden sonra kendisinden sonra Doçent unvanı alan ve süresi biten 10’dan fazla akademisyene Profesör kadrosunu verildiği de iddia ediliyor.

Rektör bey, üstelik ilk atandığını gün hiç kimsenin özlük hakkı ile oynamayacağız demiş olmasına rağmen, Ne oldu da engelli bir akademisyenin kadrosu ile uğraşıyorsunuz? Bunun nedeni nedir?

Kaynak: 1medya.net


Doç. Dr. Çağrı Özgür Özkan Engelli Akademisyen Kahramanmaraş Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri