*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ereğli Belediyesi’nden Kimsesiz ve Engelli Bireylere Evde Bakım Hizmeti  (Okunma sayısı 101 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Ereğli Belediyesi’nden Kimsesiz ve Engelli Bireylere Evde Bakım Hizmeti



Ereğli Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri kimsesi olmayan ve kendi işini göremeyecek durumdaki vatandaşların evde bakım hizmetlerini yerine getiriyor.

Evde Bakım hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar’a teşekkürlerini ilettiler.

Evde bakım hizmetleri ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Akpınar: “Sosyal belediyecilik kapsamında hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda özellikle ihtiyacı olan hasta, yaşlı ve kendi işini göremeyecek hemşehrilerimize Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ile evde bakım, temizlik ve kuaför hizmeti sunuyoruz. Böylece hemşehrilerimizin geleceğe umutla bakmalarına, sıkıntılarının bir nebze de olsa hafiflemesine yardımcı oluyoruz. Ereğli’miz ve hemşehrilerimize dokunacak her hizmeti yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Saraymedya


Engelli Bireyler Ereğli Belediyesi Evde Bakım Hizmeti Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri