*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sinop’ta, Tekerleği Kırılan Akülü Aracı ile Saatlerce Yardım Bekledi  (Okunma sayısı 246 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Sinop’ta, Tekerleği Kırılan Akülü Aracı ile Saatlerce Yardım Bekledi



Sinop’ta bir engelli, yağmur oluğu yüzünden kırılan engelli aracının tekerleği nedeniyle saatlerce kaldırımda bekledi. Sinop’ta engelliler, Meydan Projesi kapsamında engelli rampalarının önünden geçen yağmur oluklarından şikayetçi. Son olarak engelli Muharrem Koca, yağmur oluğu üzerinden geçtiği sırada engelli aracının tekerleği koptu. Tamirciyi arayan Koca, saatlerce kaldırımda beklemek zorunda kaldı.

Yetkililerin konuya çözüm bulmasını isteyen Koca, “Engelli rampası önündeki yağmur oluğunun üzerinden geçtiğim sırada tekerlekli arabamın tekeri kırıldı. Bir anda yere düştüm. Ardından tamirciyi aradım. Yaklaşık 2 saattir burada bekliyorum. Engelli rampalarının olduğu noktalarda yağmur oluklarının üzerine ızgara konulmasını talep ediyoruz. Yağmur olukları korkulu rüyamız oldu. Bunların engelliler düşünülerek yapılması gerekiyor” dedi.

Sinop’ta yaşayan engelli birey Recep Uğur ise, bu tür sorunları sürekli yaşadıklarını söyledi. Daha önce sosyal medya hesaplarından konuyu defalarda dile getirdiğini belirten Uğur, engellilerin kimi zaman daha büyük sorunlarla karşılaşabildiğini dile getirdi. Belediye’den Alo Engelli hattının kurulmasını isteyen Recep Uğur, yetkililerin seslerine kulak vermesini beklediklerini dile getirdi.

vitrinhaber.com


ETİKETLER Akülü SandalyeEngelliEngelli AracıEngelli RampasıSinop kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45