*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sakarya’da Kazı Kazan Sürprizi! Yaşlı Kadın Milyoner Oldu!  (Okunma sayısı 260 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Sakarya’da Kazı Kazan Sürprizi! Yaşlı Kadın Milyoner Oldu!



Adapazarı Uzun Çarşı’da kazı kazan oynayan bir kadın kendisine 2 bin lira çıktığını sanarak bayiye gitti. Bayi yaşlı kadına 2 bin değil 2 milyon çıktığını fark etti. Yaşlı kadın milyoner oldu. Adapazarı Uzun Çarşı’da piyango bileti satan bayiden kazı kazan satın alan yaşlı bir kadın, gittiği lokantada kuponu kazıyınca kendisine 2 bin lira ikramiye çıktığını düşündü. Yaşlı kadın kuponu bayiye getirerek parasını almak istedi. Kuponu inceleyen seyyar bayi, ikramiyenin 2 bin lira değil 2 milyon lira olduğunu fark etti. 2 bin lira beklerken 2 milyon liralık büyük ikramiyenin sahibi olduğunu öğrenen kadın büyük şaşkınlık ve sevinç yaşadı.

“2 milyonu duyunca neye uğradığını şaşırdılar”

Seyyar Milli Piyango Bayisi, kadının yanlış anladığını ve aslında 2 milyon lira kazandığını söyledi. Bayi, yaşlı kadının ve yanındaki kişilerin büyük bir şaşkınlık içinde olduğunu belirtti. Bayi ve diğer müşteriler, kadının şaşkınlığına ortak oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Seyyar Milli Piyango Bayisi, “İki tane bayan geldi çocuklarla birlikte. İki tane kazı kazan çektiler 30’ar liralık. 15-20 dakika sonra geldiler. Lokantada yemek yemişler. ‘2 bin lira çıktı’ diye geldiler. Ben ‘bu 2 bin lira değil, 2 milyon lira büyük ikramiye’ dedim, şaşırdı. Yanımda bir müşteri daha vardı. Çağırdım, o da kontrol etti. ‘2 milyon lira’ dedi. İnanmak istemiyordu.

“Ev alınan para var ya!..”

Kadınının ne kadar para kazandığını tam anlamadığını ifade eden bayi, yaşlı kadına nasıl bir para kazandığını anlatmak için “ev alınan bir para var ya 2 milyon TL işte o para. Pazartesi günü Büyüklevent Halk Bankası şubesine gidip paranızı alabilirsiniz” dedi.

“Bayi yaşlı kadını uyardı”

Biletini elinde sallayarak gezinen kadına, bayi tarafından bu şekilde gezdirmemesi konusunda uyarılarda bulunuldu. “Kartı elinde sallayıp geziyordu. ‘Elinizde sallayıp gezdirmeyin’ dedim. Bayi ayrıca, son iki ay içinde üçüncü büyük ikramiyeyi sattığını ve bu ikramiyenin 60’lı yaşlardaki bir kadına çıktığını belirtti. 37 yıldır piyango sattığını anlatan bayi; “Müşteriler adına seviyorum. Son iki ay içinde üçüncü büyük ikramiyem bu. Durumu olmayan bir arkadaşa 12 milyon lira çıktı. Birine 4 milyon lira çıktı. Dün de 2 milyon lira bir bayana çıktı. 60’lı yaşlarda bir bayana” dedi.

demokratkocaeli.com


ETİKETLER AdapazarıBüyük İkramiyeKazı KazanSakaryaYaşlı Kadın kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45