*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bakan Işıkhan’dan Memur Maaşlarıyla İlgili Açıklama  (Okunma sayısı 257 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Bakan Işıkhan’dan Memur Maaşlarıyla İlgili Açıklama
« : Temmuz 05, 2023, 04:34:18 ÖÖ »
Bakan Işıkhan’dan Memur Maaşlarıyla İlgili Açıklama



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamma ilişkin açıklamada bulundu.

Meclis tatile girmeden düzenlemenin gündeme geleceğini söyleyen Işıkhan, hedeflerinin yaşam kalitesini artırmak olduğunu söyledi. Bakan Işıkhan, düzenlemenin son durumuna ilişkin de “Bazı değişkenleri de dikkate almak lazım. Çok kapsamlı düşünülüyor.” açıklamasında bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Beştepe’de gerçekleşen kabine toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MAAŞ ZAMMI DÜZENLEMESİNDE SON DURUM

Bakan Işıkhan, memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeye yönelik soru üzerine, düzenleme üzerinde çalıştıklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Meclis tatile girmeden yasal düzenlemenin gündeme gelip gelmeyeceğiyle ilgili soruya karşılık ise Işıkhan, “Çalışılıyor, yoğun bir mesai harcanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi Meclis tatile girmeden önce… Bazı değişkenleri de dikkate almak lazım. Çok kapsamlı düşünülüyor. Kimsenin mağdur olmaması, çalışanlarımızın refahının artırılması bizim için önemli.” ifadesini kullandı.

”REFAH VE YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK ÖNCELİĞİMİZ”

Işıkhan, düzenlemeye yönelik çalışmanın son durumuna ilişkin ise, “Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışma hayatının tek boyutu yok. Asgari ücreti bitirdik. İşveren ve çalışanlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Refah ve yaşam kalitesini artırmak önceliğimiz.” diye konuştu.

NTV Haber – Anadolu Ajansı


ETİKETLER EmekliMemurVedat IşıkhanZam kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri