*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Samsun’da Yaşlı Adama Yük Treni Çarptı  (Okunma sayısı 212 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Samsun’da Yaşlı Adama Yük Treni Çarptı
« : Haziran 05, 2023, 03:54:03 ÖS »
Samsun’da Yaşlı Adama Yük Treni Çarptı



Samsun’un Canik ilçesinde yük treni, raylarda yürüyen henüz kimliği belirlenemeyen yaşlı bir adama çarptı. Yaşlı adam ağır yaralanırken, trenin makinisti kazayı fark etmediğini belirtti. Olay yerinde kalan yaşlının ayakkabısı ve bastonu ise yürekleri burktu.

Kaza, Canik ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde Atatürk Bulvarı yanındaki tren raylarında saat 17:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kılıçdede mevkiinden raylara girdiği iddia edilen 80’li yaşlarda ve kimliği henüz belirlenemeyen kişinin raylarda yürüdüğü fark edildi. Durum 112’ye ihbar edildi.

Trenin çarpması sonucu ağır yaralanan yaşlı adama ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Durumu ağır olduğu anlaşılan adam Canik’te bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Trenin makinisti F.G., raylarda yürüyen yaşlı adamı görmediğini ekiplere bildirdi. Makinistin ifadesi alınırken, kaza yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. Kaza yerinde raylar arasında kalan yaralının ayakkabısı ve bastonu ise dikkat çekti.

İHA


ETİKETLER CanikSamsunYaşlı AdamYük Treni kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri