*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Van’da 11 Gün Önce Kaybolan Zihinsel Engelli Genç Aranıyor  (Okunma sayısı 264 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Van’da 11 Gün Önce Kaybolan Zihinsel Engelli Genç Aranıyor



Van’ın Erciş ilçesinde 11 gün önce kaybolan 22 yaşındaki zihinsel engelli Eset Eroğlu aranıyor. Kızılören Mahallesi’nde yaşayan zihinsel engelli Eset Eroğlu, 22 Mayıs günü öğle saatlerinde evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Aile çocuklarına ulaşamayınca jandarmayı arayarak yardım istedi.

Bunun üzerine JASAT ve İstihbarat ekipleri ile komandolar ve güvenlik korucularından yaklaşık 40 kişilik bir ekip, arama çalışması başlattı. Çalışmalara mahalleli de katıldı. Sonraki süreçte güvenlik korucuları ile UMKE ve AFAD ekipleri de yer aldı.

Dron ve iz takip köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda şu ana kadar Erciş ve Muradiye ilçelerinin çevresinde, yaklaşık 100 kilometrelik bir alan tarandı. Su altı arama kurtarma ekipleri ise su birikintileri ve göletlerde arama yapıyor.

Aramalar, Eroğlu’nun en son görüldüğü Kızılören Mahallesi’ne 40 kilometre uzaklıktaki Aşağıgöze Mahallesi’nin kırsal alanlarında sürdürülüyor.

DHA


ETİKETLER ErcişKayıpKızılören MahallesiVanZihinsel Engelli kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri