*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Şanlıurfa’da Engelli Kardeşini Bıçakla Yaraladı!  (Okunma sayısı 282 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Şanlıurfa’da Engelli Kardeşini Bıçakla Yaraladı!
« : Mayıs 09, 2023, 07:36:41 ÖS »
Şanlıurfa’da Engelli Kardeşini Bıçakla Yaraladı!



Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de, dün akşam saatlerinde saat 17:00 sıralarında bir bıçaklı yaralama olayı gerçekleşti. İddiaya göre, S.C. isimli kişi, kardeşi B.C. tarafından sol kol ve sol omuz bölgesinden kesici alet (bıçak) ile yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı S.C.’yi yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Hayati tehlikesi bulunmayan S.C. tarafından yapılan şikayet sonucunda olayın gerçekleştiği yerde soruşturma başlatıldı. Herhangi bir tartışma veya anlaşmazlık yaşanmadan gerçekleşen bu olayda, yaralanan kişinin %47 engelli raporu bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Yetkililer olayla ilgili olarak soruşturma ve inceleme çalışmalarını sürdürürken, şüpheli kişi hakkında gerekli adli işlemlerin yapılacağı ifade edildi.

balikligol.com


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER EngelliEngelliye ŞiddetEyyübiyeŞanlıurfa kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri