*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Fatih Yenigün: Bir Gün Daha Fazla Yaşamak İstiyorum!  (Okunma sayısı 217 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Fatih Yenigün: Bir Gün Daha Fazla Yaşamak İstiyorum!
« : Nisan 16, 2023, 06:25:31 ÖS »
Fatih Yenigün: Bir Gün Daha Fazla Yaşamak İstiyorum!



Trabzon’da yürekleri sızlatan bir hayat hikayesi. Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olan Rabia Yenigün’ün babası Fatih Yenigün, yaşamak istiyor.

Akciğer kanserine yakalanan ve hastalığında son evreye gelen baba Fatih Yenigün, ömrünün biraz daha uzaması, ailesiyle biraz daha vakit geçirebilmesi için tüm duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören Fatih Yenigün, kanser hücrelerinin beynine sıçraması sonucu Radyoloji bölümünde ışın tedavisi görüyor.

Bu tedavinin 10 gün içerisinde tamamlanacağını ifade eden Fatih Yenigün, “Ardından ‘akıllı ilaç’ tedavisine geçilecek. Bu ilaç yurt dışından geliyor ve devlet karşılayamıyor. İlacın bedeli 195 bin TL. Her ay bir tane almam gerekiyor. Benim bu ilacı karşılamam söz konusu değil. 2800 TL engelli maaşımdan başka bir gelirim yok. Ömrümü biraz daha uzatıp, yaşam savaşımı devam ettirebilmem için tüm duyarlı vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacım var” dedi.

“Yardım Seferberliği Başlatılmalı”

Çalmadık kapı bırakmadığını belirten Fatih Yenigün, hastalığımla ilgili Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun bilgisi ve takibi var. Burada ciddi anlamda maddi sorunlar yaşıyorum. Hastalığım dördüncü evrede. Akıllı ilacı alamazsam acı son çok yakın. Valimizin bilgisinde yardım havuzu oluşturulmaya çalışılıyor. Ayık 195 bin TL karşılığındaki son şansım olan ilacı almak zorundayım. Herkesin desteğine çok ihtiyacım var. Yüzde 80 engelliyim, tek istediğim ömrüme bir gün daha eklemek ve sevdiklerimle biraz daha fazla vakit geçirmek. Yaşam süremi bir nebze daha uzatabilmek için herkesin yardımına ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.

haber61.net


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Avrupa Boks ŞampiyonasıEngelliEngelli MaaşıKanserTrabzon kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri