*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kastamonu’da Yaşlı Çift Alevlerin Arasında Kaldı  (Okunma sayısı 239 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Kastamonu’da Yaşlı Çift Alevlerin Arasında Kaldı
« : Nisan 14, 2023, 08:14:42 ÖS »
Kastamonu’da Yaşlı Çift Alevlerin Arasında Kaldı



Kastamonu’da, yaşlı çiftin yaşadığı üç katlı ahşap evde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlerin arasında kalan çiftin yardımına komşuları koştu. Ancak komşular tüm çabalarına rağmen 75 yaşındaki Hayriye Çelik’e ulaşamadı.

Kastamonu’da ahşap evde çıkan yangında Hayriye Çelik hayatını kaybederken, eşi Mustafa Çelik ise yaralandı. Cide ilçesine bağlı Beltepe köyünde Hayriye ve Mustafa Çelik çiftinin yaşadığı üç katlı ahşap evde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Çatıda başlayan ve kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. İçeride mahsur kalan çiftin yardımına komşuları koştu. Mustafa Çelik kurtarılırken, Hayriye Çelik’e ise ulaşılamadı.

“İtfaiye Bir Saatte Söndürdü”

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiyenin uzun uğraşları sonucu yaklaşık 1 saatte söndürüldü. Ekiplerin evde yaptığı kontrolde, Hayriye Çelik’in cesedine ulaşıldı. Mustafa Çelik ise yapılan ilk müdahalenin ardından Cide Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

“Güneş Enerjisinden Ya da Elektrik Kontağından”

Köylülerden Cemal Altın, yangının çatıda başladığını belirterek, “Yangın yerine geldiğimizde çatıyı tamamen sarmıştı. Güneş enerjisinden ya da elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz” dedi.

DHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Beltepe KöyüCideEv YangınıKastamonuYaşlı Çift kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri