*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İstanbul’da Yaşlı Adam Hafriyat Kamyonu Altında Kaldı  (Okunma sayısı 238 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
İstanbul’da Yaşlı Adam Hafriyat Kamyonu Altında Kaldı



İstanbul’da, sokakta yürüyen 85 yaşındaki Mehmet Nezir İlhanlı’ya hafriyat kamyonu çarptı. Feci kazada kamyonun altında kalan yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Hafriyat kamyonu altında kalan 85 yaşındaki Mehmet Nezir İlhanlı hayatını kaybetti.

Feci kaza, Küçükçekmece ilçesi İnönü Mahallesi’nde yaşandı. Henüz kimliği öğrenilemeyen sürücünün kullandığı hafriyat kamyonu, sokakta yürüyen Mehmet Nezir İlhanlı’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön tekerliğinin altına giren yaşlı adam ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kamyonun altında çıkarılan ve ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı. Çalışmaların ardından kamyon otoparka çekilirken olayla ilgili inceleme sürüyor.

İHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Hafriyat Kamyonuİnönü MahallesiİstanbulYaşlı Adam kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri