*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Zonguldak’ta 5 Gün Haber Alınamayan Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu  (Okunma sayısı 286 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Zonguldak’ta 5 Gün Haber Alınamayan Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu



İstanbul’a tedavi için giden kadın, Zonguldak Devrek’te yaşayan eşinden 5 gündür haber alamayınca polise başvurdu. Ekipler, kendisinden günlerdir haber alınamayan yaşlı adamı, evinde ölü olarak buldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Yeni Mahalle’deki Eski İtfaiye Sokak’ta meydana geldi. 5 gün önce tedavi için İstanbul’a giden Melike Müfettişoğlu, 63 yaşındaki eşi Mehmet Müfettişoğlu’nu defalarca aramasına rağmen ulaşamadı. Günlerdir eşine ulaşamayan kadın, polisi arayarak yardım istedi.

Polis, ihbar üzerine Müfettişoğlu’nun evine gitti. İtfaiye ekibi ve 112 Acil Servis ekipleri de burada hazırda bulundu. İHA’nın haberine göre; evden gelen kokuları fark eden ekipler eve girdiklerinde yaşlı adamın cansız bedenini buldular.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi sonrası yaşlı adamın cansız bedeni Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA


ETİKETLER 112 AcilCumhuriyet SavcısıDevrekİstanbulPolisYaşlı AdamZonguldak kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri