*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Artvin’de Kaybolan Engelli Kadın Ekipler Tarafından Bulundu  (Okunma sayısı 274 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Artvin’de Kaybolan Engelli Kadın Ekipler Tarafından Bulundu



Artvin’in Yusufeli ilçesinde dün kaybolan 52 yaşındaki engelli kadın, ekiplerin araması sonucu bulundu. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Boyalı köyünde ikamet eden ve engelli olduğu öğrenilen 52 yaşındaki Sevda Özdemir, dün saat 11.00 sıralarında evden ayrıldı. Bir süre sonra eve dönmeyen Özdemir’in ailesi, jandarmaya haber verdi.

Jandarma kayıp olduğu tespit edilen kadını bulmak için AFAD ekiplerinden destek aldı. AFAD koordinesinde başlatılan arama kurtarama çalışmasına, jandarma ve köpek timi ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Gündüz ve gece devam eden çalışmalar sonucunda kayıp kadın bir gün sonra evinden 8 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda sağ salim bulundu. Geceyi ormanda geçiren kadın, ekipler tarafından bulunup sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi.

medyagazete.com


ETİKETLER AFADArtvinEngelli KadınJandarmaKayıpYusufeli kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri