*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Park Yerlerindeki Bin 403 Araç Kaldırıldı  (Okunma sayısı 297 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Engelli Park Yerlerindeki Bin 403 Araç Kaldırıldı
« : Aralık 14, 2022, 01:07:48 ÖS »
Engelli Park Yerlerindeki Bin 403 Araç Kaldırıldı



Ülke genelinde “Engelli Park Yerleri” denetimi gerçekleştirilirken ihlal yaptığı belirlenen araç ve sürücülerine işlem yapıldı.

Özellikle büyük alışveriş merkezleri olmak üzere cadde ve sokaklar üzerinde bulunan engelli bireylerin araçlarını park etmeleri için ayrılmış ve trafik levhaları ile belirtilmiş engelli park yerlerinin, hak sahibi olmayan kişiler tarafından kullanılması, engelli bireylerin erişimini kısıtlamakta ve bu durum trafiği olumsuz etkilemektedir.

Bu kapsamda, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olumsuzlukların giderilerek mağduriyetlerin önlenmesi ve sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması için 2-3 Aralık tarihlerinde trafik ekipleri ve yaya personelin katılımıyla “Engelli Park Yerleri” üzerinde denetim yapıldı.

14 bin 37 araç ve sürücü denetlenirken, engelli araçları için ayrılmış park yerlerine park edilen bin 403 araç, işlem yapılarak bulunduğu yerden kaldırıldı.

Boğaz Gazetesi


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Alışveriş MerkeziEngelli Park YerleriOtoparkTrafik DenetimiTrafik Kuralları kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri