*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Muğla’da Komşusunda Fenalaşan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti  (Okunma sayısı 314 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Muğla’da Komşusunda Fenalaşan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti



Muğla’nın Milas ilçesinde misafirliğe gittiği komşusunda yemek yerken fenalaşan yaşlı adam, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi’nde Akkent Sitesi’nde yaşayan eski Milasspor futbolcularından 70 yaşındaki Mehmet Mercan, aynı apartmandaki komşusuna misafirliğe gitti. Balkonda komşusuyla yemek yiyen Mercan, yemek sırasında birden fenalaştı.

İhbarın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Mercan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiği evde incelemelerde bulundu. Mercan’ın naaşının, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirildi.

Milasspor’un eski futbolcularından olan ve Milasspor sevdasıyla bilinen Mercan’ın ölümü, yakınlarını ve sevenlerini derinden üzdü.

Haber Milas


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Mehmet MercanMilasMilassporMuğlaYaşlı Adam kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri