Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Eğitim
»
Eğitim
»
Tohum Otizm Vakfı Van Erciş’te Özel Eğitim Sınıfı Açtı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Tohum Otizm Vakfı Van Erciş’te Özel Eğitim Sınıfı Açtı (Okunma sayısı 601 defa)
kayseriengelliler
Administrator
Hero Member
«
:
Ekim 28, 2022, 02:30:32 ÖS »
Tohum Otizm Vakfınca, özel eğitim sınıf donanımı projesi kapsamında Van’ın Erciş ilçesindeki Şehit Ensari Söner İlkokulu’nda özel eğitim sınıfının materyal donanımı gerçekleştirildi.
Vakıftan yapılan açıklamaya göre, otizm spektrum bozukluğu tanısı olan çocuklar ve gençlerin, tek çareleri olan eğitime ulaşmalarını sağlamak, çağdaş toplum koşullarında yaşamlarını sürdürebilmelerine yönelik gereksinimlerini karşılamak ve ihtiyacı olan devlet okullarına materyal desteği sunmak amacıyla yürütülen projeyle materyal donatılan özel eğitim sınıflarına bir yenisi daha eklendi.
Van’da Voonka Kids’in desteğiyle materyal donanımı yapılan Erciş ilçesindeki Şehit Ensari Söner İlkokulu’ndaki sınıfın açılışı Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirildi. Bu açılışlarla Tohum Otizm Vakfı’nın Türkiye çapında gerçekleştirdiği proje kapsamında 154 sınıfa ulaşıldı.
Vakfın özel eğitim sınıflarının ideal hale getirilmesi amacıyla hayata geçirilen Sınıf Donanımı Projesi kapsamında bugüne kadar İzmir, Mardin, Çanakkale, Sivas, Batman, Antalya, Artvin, Diyarbakır, İstanbul, Balıkesir, Mardin, Muş, Van, Bursa, Ankara, Ardahan, Manisa, Şanlıurfa, Muğla, Konya, Zonguldak, Tekirdağ, Giresun ve Elazığ’da 153 özel eğitim sınıfı açılarak ailelere ve öğretmenlere yönelik özel eğitimler verildi.
AA
KATEGORİLER EğitimSosyal Sorumluluk
ETİKETLER ErcişÖzel EğitimŞehit Ensari Söner İlkokuluTohum Otizm VakfıVan kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam
Engelliler Derneği Kayseri
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
kayseriengellilerdernegi.com
»