*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Hitit Üniversitesi’nde Engelli Bireylere Yönelik ‘Bana Engel Olma!’ Projesi  (Okunma sayısı 562 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Hitit Üniversitesi’nde Engelli Bireylere Yönelik ‘Bana Engel Olma!’ Projesi

Hitit Üniversitesi’nin yürütücülüğünü yaptığı engelli bireylere yönelik Erasmus+ projesi ‘Bana Engel Olma!’ için katılımcı öğrenci başvuruları başladı. Etkinlikler 20-29 Ekim’de yapılacak.

Hitit Üniversitesi’nin yürütücülüğünü yapmış olduğu Erasmus+ Gençlik Hareketliliği kapsamında “Don’t Hinder Me!” (Bana Engel Olma!) projesinin 20-29 Ekim tarihleri arasında Çorum’da etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Projede, Türkiye ve Avrupa’da engelli bireylere yönelik yapılan iyi uygulamaların tespit edilerek karşılıklı aktarılması planlanıyor.

Proje etkinliklerinde Türkiye, İspanya, Litvanya, Bulgaristan, Hollanda, Fransa ve Romanya olmak üzere 7 farklı ülkeden katılımcılar yer alacak. Hitit Üniversitesi’ni temsilen 10 öğrenci projede katılımcı olarak bulunacak.

Projeye katılım sağlayan öğrencilere Youth Pass sertifikaları verilecek. Projede katılımcı olarak yer almak isteyen öğrenciler 14 Ekim tarihine kadar www.donthinderme.hitit.edu.tr internet adresindeki Katılımcı Formu’nu doldurmaları gerekiyor.

Yayla Haber

KATEGORİLER Eğitim
 ETİKETLER AvrupaÇorumEngelli BireylerErasmus ProjesiEtkinlikHitit Üniversitesi Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45