*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ampute Futbol Milli Takımı Dünya Şampiyonu  (Okunma sayısı 341 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ampute Futbol Milli Takımı Dünya Şampiyonu
« : Ekim 12, 2022, 02:29:24 ÖS »
Ampute Futbol Milli Takımı Dünya Şampiyonu



Ampute Futbol Milli Takımı, İstanbul’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nın final maçında Angola’yı 4-1 yenerek dünya şampiyonu oldu.

Ampute Futbol Milli Takımı sporcuları marş okuyor.

Ampute Milli Takımımız, Dünya Kupası final maçında Angola ile karşılaştı.

Soldan sağa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu, ortada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve taraftarlar ayakta İstiklal Marşını okurken.
Soldan sağa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torunu, ortada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve taraftarlar ayakta İstiklal Marşını okurken.

Mücadeleyi 4-1 kazanan Milli Takım, Dünya Şampiyonu oldu.

Ampute Futbol Milli Takımı maç öncesi sahada toplantı yapıyor.

Maçta goller; 19. dakikada Ömer Güleryüz, 24. dakikada Adao, 30. ve 43. dakikalarda Rahmi Özcan ve 49. dakikada Serkan Dereli’den geldi.

Ampute Futbol Milli Takımı sporcuları taraftara sarılarak golü kutluyor.

Karşılaşmayı yaklaşık 15 bin futbolsever, ellerinde Türk bayraklarıyla Ampute Milli Takımı’na destek vermek için takip etti.

Daha önce 2018 yılında Dünya Kupası’nda finalde yine Angola’yla karşılaşan Milli Takım, o maçı kaybederek Dünya İkincisi olmuştu.

Soldan sağa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu, ortada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu maçı izliyor.
Soldan sağa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torunu, ortada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu maçı izliyor.

2017 ve 2021 yıllarında Avrupa Şampiyonluğu kazanan Milli Takım, Dünya Kupası’nda ilk kez mutlu sona ulaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdim ettiği Dünya Kupasını Ampute Milli Futbol Takımı sporcuları havaya kaldırıyor.

NTV Spor


 KATEGORİLER Foto GaleriSon DakikaSpor
 ETİKETLER Ampute FutbolAngolaDünya ŞampiyonasıMilli TakımıTürkiye Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45