*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Nevşehir’de Alzheimer Hastası Yaşlı Kadın Su Kuyusunda Ölü Bulundu  (Okunma sayısı 286 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Nevşehir’de Alzheimer Hastası Yaşlı Kadın Su Kuyusunda Ölü Bulundu



Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala köyünde, alzheimer hastası olduğu bildirilen yaşlı kadın, yaşadığı evin bahçesindeki su kuyusunda ölü olarak bulundu.

Olay, Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alzheimer hastası olduğu bildirilen yaşlı kadın, akşam saatlerinde evin bahçesindeki su kuyusunda ölü olarak bulundu.

Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesiyle adrese sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri ve Derinkuyu Belediyesi İtfaiye ekipleri, yaşlı kadını düştüğü su kuyusundan çıkardı.

Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve Jandarma Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin çalışmasının ardından Nevile E.’nin cansız bedeni, Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan hayatını kaybeden Nevile E’nin cenazesi 30.08.2022 Salı günü öğle namazına müteakip Doğala Köyü mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

FİB Haber


ETİKETLER 112 AcilAFADAlzheimerDerinkuyuDoğala KöyüNevşehirSu KuyusuYaşlı Kadın Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri