*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Hatay’da İşitme Engelli Kayıp Şahıs Arazide Bulundu  (Okunma sayısı 191 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Hatay’da İşitme Engelli Kayıp Şahıs Arazide Bulundu
« : Ağustos 26, 2022, 04:59:25 ÖS »
Hatay’da İşitme Engelli Kayıp Şahıs Arazide Bulundu



Hatay’ın Yayladağı ilçesinde evinden çıkan işitme engelli F.Y. isimli kadın bir daha eve dönmedi. Jandarma 10 saatlik aramanın ardından F.Y.’yi arazide yorgun bir vaziyette buldu.

Yayladağı ilçesinin Şakşak Mahallesi’nde akşam saatlerinde evinden çıkan F.Y. isimli işitme engelli kadından ailesi haber alamayınca Jandarma’ya haber verdi. Kadını her yerde arayan İlçe Jandarma ekiplerine, Jandarma Özel Hareket Timleri de destek verdi. Drone ile havadan araziyi tarayan Jandarma karadan da F.Y.’yi her yerde aradı.

İz takip köpeklerinin de yardım ettiği arama çalışmaları sabaha kadar sürdü. Yaklaşık 10 saat süren arama çalışmalarının ardından F.Y. evinden 2 kilometre uzaklıktaki makilik arazide yorgun bir vaziyette bulundu. Jandarma tarafından susuzluğu giderilen işitme engelli kadın daha sonra ailesine teslim edildi.

Sabah


ETİKETLER Hatayİşitme EngelliKayıpYayladagi Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri