*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Nöromuskuler Hastalıklarda Beslenme Semineri Gerçekleşti  (Okunma sayısı 188 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Nöromuskuler Hastalıklarda Beslenme Semineri Gerçekleşti
« : Ağustos 26, 2022, 04:56:40 ÖS »
Nöromuskuler Hastalıklarda Beslenme Semineri Gerçekleşti



Beslenme ve Diyet Uzmanı Şeyda Demirçelik’in konuşmacılığında düzenlediğimiz etkinliğin ana başlığı “Nöromüsküler Hastalıklarda Beslenme” idi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba günü, Saat: 21.00’de Zoom programı üzerinden canlı yayınında bir araya geldiğimiz buluşmada; Sağlıklı Beslenme, Besin Öğeleri/Grupları, Kas Hastalıklarında Görülen Beslenme Problemleri, Beden Kitle İndeksi, Antropometrik Ölçümler, ALS’de Beslenme Sorunları, Öğün İçerikleri, Nörolojik Hastalıkları çerçevesinde MS ve Parkinson’a da değinen uzmanımız seminer sonunda yönlendirilen soruları yanıtladı.
Sn. Şeyda Demirçelik’e seminerimize katılarak eğitici önemli konularda bizleri bilgilendirdiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Pandemi çerçevesinde start verdiğimiz uzmanlarla online buluşma seminerlerimizi sürdürüp, ilerleyen tarihlerde yeni bir konuk ve konu ile karşınızda olacağız.

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği


ETİKETLER ALSBeslenmeDiyetKas HastalıklarıMSParkinsonTürkiye Kas Hastalıkları DerneğiUzman Şeyda Demirçelik Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri