*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Alternatif Bank Engelsiz Bankacılık Ideathon Finali Canlı Yayınına Davetlisiniz  (Okunma sayısı 328 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Alternatif Bank Engelsiz Bankacılık Ideathon Finali Canlı Yayınına Davetlisiniz



Alternatif Bank Engelsiz Bankacılık Ideathon finalinde gençler yenilikçi fikir ve çözümler için yarışıyor!

Herkes için hak temelli ve erişilebilir bir bankacılık deneyimi oluşturmak amacıyla “Engelsiz Bankacılık” çalışmalarına odaklanan Alternatif Bank, bu alanda katılımcılığı artırmak ve yaratıcı fikirleri hayata geçirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alternatif Bank bu kapsamda, Türkiye’deki tüm üniversitelerin lisans, lisansüstü öğrencilerinin ve mezuniyetinin üzerinden en fazla 1 yıl geçmiş yeni mezunların başvurarak fikir ve projelerini yarıştırdığı ‘Engelsiz Bankacılık Ideathonu’nu hayata geçiriyor. Bu yıl 3.’sü düzenlenen Ideathon’da yer alan 14 grup, yaklaşık 3 haftalık yoğun bir hazırlık ve uygulama süreci boyunca bankacılık ürünleri ve hizmetleri çerçevesinde ya da hizmet kanallarına erişimde, engelli gruplarının ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştiriyorlar.

Moderasyonunu Serdar Kuzuloğlu’nun yapacağı, 14 Nisan Perşembe günü 16:00-18:00 saatleri arasında Alternatif Bank Youtube hesabından canlı yayın olarak gerçekleşecek ‘Engelsiz Bankacılık Ideathonu’ finalinde gruplar engelsiz bankacılık alanında geleceğe ışık tutacak yaratıcı proje fikirleriyle yarışacak. Alternatif Bank Engelsiz Bankacılık Danışma Kurulu üyeleri ile Banka yöneticilerinden oluşan jürinin değerlendirmesi sonrası ilk üçe giren takımların canlı yayında belirleneceği finalimize sizleri bekliyoruz!

Kaynak: Yaşadıkça


ETİKETLER Alternatif BankEngellilerEngelsiz BankacılıkErişilebilirlikIdeathonkapsayıcılık Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45