*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Cem Özer Ölmeden Cenazemi Yaşadım  (Okunma sayısı 638 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Cem Özer Ölmeden Cenazemi Yaşadım
« : Kasım 23, 2018, 12:45:21 ÖS »
Cem Özer Ölmeden Cenazemi Yaşadım



Rol aldığı filmin setinde ayağı kırılan, tedavisi sırasında sara nöbeti geçirip şuuru kapanan Cem Özer, 42 gün sonra kameraların karşısına geçti. 59 yaşındaki oyuncu, sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastanede basın açıklaması yaparak "Ölmeden cenazemi yaşadım" dedi.

Ünlü sunucu ve oyuncu Cem Özer, Afyonkarahisar’daki film çekimleri sırasında sette kaza geçirip ayağını kırmıştı. Tedavi için İstanbul'a getirilen Özer, yoğun bakıma kaldırılmıştı. Cem Özer, tedavi gördüğü hastanede bir basın toplantısı düzenledi ve sağlık durumuyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Cem Özer'in açıklamaları şöyle:

"Şu anki sağlık durumum iyi. Tabii ki daha iyi günlerimiz oldu, ama oldukça iyi. Her gün daha iyiye gidiyor. Fizik tedaviyle devam ediyoruz. Zor günler geçirdik, ama her şerde bir hayır vardır. Bundaki hayır da şu oldu; beni çok seven insanlar varmış, benim çok sevdiği insanlar varmış. Bunu fark ettim."

Cem Özer: Biz ölü sever milletiz

"Hep şey derdim; Biz nekrofili bir milletiz ya. Ölü seviyoruz, cenazelerde en çok ben severdim şovları yapıyoruz. Bir insanın heykelini dikip, adını yaşatacaksanız onu ölmeden yapın. Ben ölmeden o cenaze törenini yaşadım. Gelenlerin gözünde pişmanlıkları gördüm."

23.11.2018 - DHA



Etiketler : gibi - ücretsiz internet reklamcılığı eğitimi - ücretsiz kayıtla network marketing - ücretsiz reklam - ücretsiz reklam eğitimi - url.ac da link kısaltma - ürün eğitimi - ürün pazarlama - üye