*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: TSD Sultangazi Kurucu Başkanı Ahmet Gürlevik Meclis Üyeliğine Başvurdu  (Okunma sayısı 777 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
TSD Sultangazi Kurucu Başkanı Ahmet Gürlevik Meclis Üyeliğine Başvurdu



Türkiye Sakatlar Derneği Sultangazi Kurucu Şube Başkanı, CHP Sultangazi Engelliler Komisyon Başkanı, Gaziosmanpaşa Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gürlevik, CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığına başvurdu.

CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz’ı makamında ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Sultangazi Kurucu Şube Başkanı, CHP Sultangazi Engelliler Komisyon Başkanı, Gaziosmanpaşa Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gürlevik, 2019 yerel seçimlerinde meclis üyeliği için başvuru evraklarını teslim etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Sultangazi Kurucu Şube Başkanı, olduğu günden bu yana, birçok önemli projeye imza atan, engellilerin sorunlarını gerekli mercilere ulaştıran, çalışma temposuyla birçok insana taş çıkartan Gürlevik, Sultangazi Belediyesinde engellilerin gözü kulağı olmak istiyor.

Gazetemize sosyal medya üzerinden ulaşan Ahmet Gürlevik, çok heyecanlı olduğunu kaydederek; “Onur duyduğum bir parti’nin yıllarca yönetim kurulu üyeliğini yaptım. Şimdi Engelliler komisyon başkanlığını yapmaktayım. Memleketimize, Örgütümüze, Sultangazi’mize ve Engellilerimize faydalı olmak için meclis üyeliği başvurumu yaptım” dedi.

Ahmet Gürlevik’in başvuru evraklarını alan CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz, başvurularla ilgili olarak; “ İddiası olan katkı sunmak isteyen, vizyonu olan arkadaşlarımız bu süreçte hizmete talip oluyorlar. İlçe Yönetimi olarak bu nitelikli arkadaşlarımıza, buyur gelin göreve talip olun diyoruz. Bu ulvi göreve talip olan yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

22.10.2018 - yasamgazetesi.net



Etiketler : gebe kalınan ayın kesiştiği kutucuğu bulmak Not: tablonun bilimsel verilere dayanan hiçbir özelliği bulunamadığından, hayal kırıklığına uğramamanız için bu tabloyu yanlızca eğlence