*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Mbappe Kupa Primini Engellilere Hizmet Eden Yardım Kuruluşuna Bağışladı  (Okunma sayısı 775 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Mbappe Kupa Primini Engellilere Hizmet Eden Yardım Kuruluşuna Bağışladı

Fransa Milli Takımı ile 19 yaşında Dünya Kupası'nı kazanma başarısı gösteren Mbappe, turnuva başında söylediği gibi aldığı galibiyet primlerini yardım kuruluşuna bağışladı.

PSG'nin 19 yaşındaki yıldızı Mbappe, Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi. Turnuvanın en iyi genç oyuncusu seçilen futbolcu, turnuvanın başında söylediği gibi turnuva boyunca elde ettiği geliri yardım kuruluşlarına bağışladı.

Rusya'da konuyla ilgili konuşan Mbappe, "Futbolcular, milli forma giydiği için para almamalı. Primlere gerek yok" ifadelerini kullanmıştı.

Genç yıldız, buna rağmen federasyon tarafından hesabına yatırılmış olan primleri gönüllü olarak hasta ve engellilere hizmet eden bir kuruma bağışladı.

16.07.2018 - Yeni Şafak

Etiketler : vahşet sever panpalarıma trafik kazaları cinayetler hd fotoğraflarla sizlerle komik videolar  oyun ceviri türkçe oyun yamaları Barnabasin Sirri bedi Menderes Solak Kara Kutu Bedii