*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İYİ Parti Lideri Meral Akşener İftar Programında Engelliler Bir Araya Geldi  (Okunma sayısı 693 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İYİ Parti Lideri Meral Akşener İftar Programında Engelliler Bir Araya Geldi



İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan ayının ilk iftarında bir araya geldiği engelli yurttaşlar ve ailelerine, "Engelli anneleri evde kalmak zorunda olduklarından çalışamıyorlar. Onların da sigortalanması gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında engelli yurttaşlar ve aileleri ile bir araya geldi. "İlk iftar her zaman en özel insanlarla açılır" sloganıyla düzenlenen iftarda Akşener, şunları söyledi:

"Temel prensibim iftar sofralarında, STK'larla bir araya geldiğimde siyasi konuşma yapmam. Ailesinde engelli bulunan bir insan olarak ailelerin nasıl içlerinin titrediğini çok yakından yaşayarak gelmiş bir insanım.

Engelli annelerine para yardımında sorunlar yaşanıyor diye duydum. Bu annelerin ekonomik olarak desteklenmesi lazım. Her şeyden tasarruf olabilir ama bu konudan olamaz.

Engelli yakını olanlar evde olmak zorunda olduklarından bu kişilerin sigortalı yapılması gerektiğine inanıyorum. Devlet olarak bu ailelerimizin şüphesiz, şartsız birinci sınıf koşullarda yaşatılması gerekiyor."

Parti olarak beyannamelerinin içinde çok ciddi projeler olduğunu ifade eden Akşener, “Özellikle engelli kardeşlerimizin tavsiyelerini dikkate alıyoruz. Bunlarla ilgili projelerin yapılması gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

17.05.2018 - Yeniçağ



Etiketler : ediyorum demeniz koşulsuz bir iyiliğin işaretidir duygularınıza iyilik hakim olduğu anda kötülüğü de daha net görürsünüz ve artık aldanma ihtimaliniz de eskiye nazaran daha düşük