*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Paralimpik Atlet Tuğçe Akgün: "Başarı İçin İhtiyacımız Olan Tek Şey Cesaret"  (Okunma sayısı 765 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Paralimpik Atlet Tuğçe Akgün: "Başarı İçin İhtiyacımız Olan Tek Şey Cesaret"



Webrazzi Dijital 2018'de "Dijital TV'ler markalara neler vadediyor?" oturumuna konuk olan Tuğçe Akgün, Haymi Behar ve Sami Basut, Bu Kızın Öyküsü belgeseli temelinde markaların reklam anlayışındaki değişimleri konuştu.

Elidor'un desteğiyle hayata geçirilen Bu Kızın Öyküsü biyografik belgesel serisinde yer alan 9 ilham verici kadından biri olan paralimpik atlet Tuğçe Akgün, Doğan TV Holding Dijital Medya ve Satış Grup Başkanı Haymi Behar, JWT İstanbul Yaratıcı Direktörü Sami Basut; Webrazzi Dijital 2018'de Buğra Ferah'ın moderatörlüğünü yaptığı oturumda bir araya geldi.

2011'de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatındaki değişimi, şu an yaptıklarını, hem toplumsal engellerin hem de fiziksel engellerin nasıl aşılabileceğinden söz eden paralimpik atlet Tuğçe Akgün, insanların bir şeyler başarmak için tek ihtiyacı olan şeyin cesaret olduğunu söyledi. Tuğçe'nin öyküsünü buradan ücretsiz izleyebilirsiniz.

Aynı oturumda belgeselin yayınlandığı platform olan BluTV adına konuşan Haymi Behar, markaların basmakalıp reklam anlayışından insanların hayatına dokunan, toplumsal konuları ele alan ve ilham verici hikaye anlatımını temel alan reklam anlayışına geçtiğini söylerken, bunun asıl sebebi olarak da tüketicilerin önceki yıllara göre artık çok daha bilinçli olduğunu ve taleplerini kolayca iletebildiğini söyledi.

Sami Basut, markaların iletişim kampanyaları stratejilerine değindi. Markaların, ajansların ve yaratıcıların aslında önemli bir derdi anlatmak gayesine sahip olduklarından bahsetti. Geçmiş yıllarda anlatılan hikayelerin ve hikayesi anlatılan kişilerin tek bir forma sahip olduğunu ve rol model olarak sadece benzerlerinin tercih edildiğini söylerken, markaların artık insanların hayatına dokunacak işler peşinde olduğunu söyledi.

13.04.2018 - cnnturk.com



Etiketler : Abdulhamit arşivi Ntv Tarih Dergileri Mitolojik dini Eserler Medya İletişim Gazetecilik Anlam Dil Göstergebilim Dil Bilimi ve Türk  Dili konulu eserler Destan ve Mitolojik eserler Alevi