*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 2018 EKPSS Başvuru Ücreti Belli Oldu  (Okunma sayısı 780 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
2018 EKPSS Başvuru Ücreti Belli Oldu
« : Şubat 06, 2018, 12:56:23 ÖS »
2018 EKPSS Başvuru Ücreti Belli Oldu



2018 EKPSS başvuruları için kılavuz yayımlandı.

Engelli memur adaylarının merak ettiği konulardan biride 2018 EKPSS başvuru ücretinin ne kadar olacağıydı.

Kılavuza göre sınav için başvuru yapan adaylar 30 TL ödeyecek. Kuraya katılacak adaylar ise 15 TL ödeyecek.

İşte EKPSS kılavuzundaki o maddeler

EKPSS SINAV ÜCRETİ      : 110,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN 110,00 TL’DİR. 30,00 TL ADAY TARAFINDAN 6-22 ŞUBAT 2018 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR 80,00 TL İSE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA YATIRILACAKTIR.)

KURAYA KATILACAK  ADAYLAR İÇİN BAŞVURU ÜCRETİ  : 15,00 TL (BU ÜCRET, ADAY TARAFINDAN 2-17 MAYIS 2018 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR.)

SINAV/KURA BAŞVURU ÜCRETİNİN YATIRILMASI

EKPSS/kuraya başvuru işlemini yapan adaylar (internet aracılığıyla bireysel başvuru yapanlar, cezaevinden başvuran tutuklu/hükümlü adaylar, yurt dışından başvuranlar dâhil), kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile süresi içinde sınav/kura başvuru ücretini yatıracaklardır. Bankaya giderek ücret yatırmak isteyen adayların banka görevlisine başvuruda bildirdikleri T.C. Kimlik Numarasını ve sınav/kura başvuru ücretini yatıracağını bildirmesi, bankadan aldıkları dekont üzerindeki T.C. Kimlik Numarası, adı, soyadı ve sınav adı bilgisini kontrol etmeleri ve dekontu saklamaları gerekmektedir. Adaylar isterlerse banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı aracılığıyla da bankaya ücret yatırabileceklerdir.   

 DİKKAT: Başvuru bilgileri sisteme kaydedildiği halde sınav/kura ücretini süresi içinde yatırmayan adayların başvuruları tamamlanmamış olacağından sisteme girilmiş olan başvuru bilgileri silinecek, başvuru kayıt bilgileri iptal edilecek, EKPSS’de bina/salon atamaları yapılmayacak ve EKPSS’de bu adaylar için Sınava Giriş Belgesi de düzenlenmeyecektir. Ücret, EKPSS için 6 -22 Şubat 2018 tarihlerinde, kura için 2-17 Mayıs 2018 tarihlerinde başvuru işlemi yapıldıktan sonra yatırılacaktır. Ücret yatırma işlemleri, EKPSS için 22 Şubat 2018, kura için 17 Mayıs 2018 tarihlerinde; bankadan ödeme yapacak olan adaylar için mesai saati bitiminde, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için saat 23.59’da sona erecektir.  Geç başvuru günlerinde yapılan başvurularda ücret, geç başvuru günleri içerisinde yatırılmalıdır. Geç başvuru gününde yapılan başvurulara ilişkin sınav/kura ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödenmelidir. Bankalardan ücret ödemesi yapılmamalıdır. Yurt dışından başvuru yapacak adaylar ücretleri, aynı sürelerde ÖSYM’nin internet sayfasında eİŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile Türk Lirası olarak yatıracaktır. Sınav/kura başvuru ücretini süresi içinde yatırmayan adayların başvuru bilgileri geçersiz sayılacak ve sistemden silinecektir. EKPSS sınav ücretini yatırmayan adaylar için Sınava Giriş Belgesi düzenlenmeyecek; kura başvuru ücretini yatırmayan adaylara tercih sistemi açılmayacak, bu adaylar yerleştirme için kadro tercihinde bulunamayacaklardır.

06.02.2018 - Engelsizler.net



Etiketler : KAYSERİ İÇ ANADOLU MÜZİK SEVENLER DERNEĞİ IŞIK MEYDANI KARACAÖREN VE ZİNCİRLİ BAĞLARI YAŞATMA GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ HULUS HANIMLAR DERNEĞİ KAYSERİ