*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Samsun Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay  (Okunma sayısı 751 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Samsun Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay



Samsun Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi tarafından 'Engelli ve Eski Hükümlülere Yönelik Proje Destekleri (2017-2)'  kapsamında hazırlanan 6 proje hibe desteği almaya hak kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, "Türkiye İş Kurumu engelli ve eski hükümlülere yönelik proje destekleri kapsamında, engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden, tahsil edilen idari para cezaları fonundan, engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonu ile işe ve işyerine uyumlarının sağlanması ve kendi işini kurmaları için hazırlanacak projelere destek vermektedir. Verilen desteğin amacı, engelli ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurmasına ve engellilerin mesleki eğitim alarak istihdam edilmeleri ve rehabilitasyonlarına yardımcı olmaktır. Bu yıl Haziran ayında Proje Ofisimiz Samsun Engelliler Federasyonu (SAMEF) ve Çarşamba Bedensel Engelliler Derneğinin (ÇABED)  işbirliğiyle hazırlamış olduğumuz 6 adet proje ilgili komisyon tarafından uygun bulunarak kabul edilmiştir” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kabul edilen projelerden bir tanesinin Çarşamba TSO'nun sahipliğinde, Oda tarafından yürütüleceğini vurgulayan Yılmaz, "Diğer 5 proje, engelli vatandaşlarımıza proje ofisimiz tarafından yazılmış, proje sonuçlandırılıncaya kadar da proje ofisimizce desteklenecektir. Toplumumuzun bütün kesimlerine yönelik hazırlanacak projelere destek veren Bölgesel Kalkınma Proje Ofisimiz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası işbirliğinde ilçemizin kalkınmasına yönelik faaliyetlerine devam etmektedir” diye konuştu.

18.10.2017 - hedefhalk.com



Anahtar Kelimeler : tanımamış gibi ARAYABİLİRSİNİZ Sesli mesaj bırakırsanız eğer telefon numaranızı da bırakırsanız size geri dönebiliriz FAX NUMARAMIZ DA AYNISIDIR FAX