*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sağlık Bakanlığına 2017 EKPSS ile Engelli Memur Atama Duyurusu  (Okunma sayısı 778 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Sağlık Bakanlığına 2017 EKPSS ile Engelli Memur Atama Duyurusu



2017 EKPSS, Kura veya sınav ile engelli memur yerleştirme sonuçlarına göre Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı kadrolarına yerleşenlerin (Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna yerleşenler hariç) atanmasına esas olmak üzere istenen belgeler ve atama ile ilgili duyuru yayımlandı.

Genel Müdürlük Makamının Onayına istinaden; Bakanlığımız kadrolarına yerleşen adayların aşağıda belirtilen belgeleri 15 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar İkamet ettiği, atandığı veya bulunduğu ilin il sağlık müdürlüklerine, kendisi veya vekalet verdiği kişilerce elden teslim edecektir. Eksik, posta veya kargo ile gönderilen ve teslim tarihinden sonra getirilen evraklar kabul edilmeyecektir.

017 EKPSS, kura veya sınav ile engelli memur Açıktan Atama Başvuru Formu, Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı, Yerleştiği unvan veya branşın gerektirdiği öğrenim durumunu gösterir noter tasdikli diploma sureti, fotoğraf, mal bildirim beyannamesi, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, askerlik durum belgesi ve diğer belgelerle ilgili detaylar ve dokümanlara aşağıdaki belgelerden ulaşabilirsiniz.

2017 EKPSS Yerleştirme sonuçlarına göre Bakanlığımız bağlı kuruluş kadrolarına yerleşenler atama evraklarının teslimi ve diğer bilgiler için aşağıda belirtilen internet adreslerden bilgi almaları gerekmektedir.

12.09.2017 - mymemur.com.tr



Anahtar Kelimeler : yerine her iki tarafa itilir ve keskin uçlu bir hale gelir bu bedenin içine girer ve organlara zarar verir kızgınlık tıpkı bedende yara açan ve çıkarılması zor bir MIZRAK gibidir