*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 1,8 Milyon Kişiyi İlgilendiren Ucuz İnternet'in Fiyatı Açıklandı  (Okunma sayısı 829 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
1,8 Milyon Kişiyi İlgilendiren Ucuz İnternet'in Fiyatı Açıklandı



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Kars'ta açıkladığı 'internetsiz ev kalmasın' çalışması kapsamında, ucuz internet tarifesinin fiyatı belirlendi. Bakan Arslan Kars'ta katıldığı etkinlikte, internet kullanmayan hane kalmaması, her gelir grubundan vatandaşın internet kullanabilmesi için 'internetsiz ev kalmasın' seferberliği başlatıldığını açıklamıştı.

UCUZ İNTERNET ÜCRETİ AÇIKLANDI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın internet kullanımının yaygınlaştırılması için verdiği müjde sonrası Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), tarafından ucuz internet tarifesi açıklandı.

BTK'DAN AÇIKLAMA

'İnternetsiz ev kalmasın' projesi kapsamında belirlenen internet ücret tarifesi BTK tarafından açıklandı. BTK'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, ucuz internet tarifesi fiyatları kamuoyuyla paylaşıldı. Buna göre, DSL Toptan İnternet Tarifesi, 4 megabit hızına kadar limitsiz (20 GB AKN), 31,15 lira olarak belirlendi. İnternet tarifesini 4 megabit hızına kadar 40 GB AKN olarak kullanmak isteyenler için bu fiyat 32,30 lira olarak tespit edildi.

ENGELLİ, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI

BTK'dan yapılan açıklamada, engelli, gazi ve şehit yakınları için DSL Toptan İnternet Tarifesi ise şöyle belirlendi: 4 megabit hızına kadar limitisiz (20 GB AKN), 23,36 lira olarak açıklandı. 4 megabit hızına kadar 40 GB AKN tarifesini kullanmak isteyen engelli, gazi ve şehit yakınları ise 24,23 lira ödeyerek bu hizmetten yararlanabilecek. BTK'dan yapılan açıklamada, bu fiyatlara vergilerin ve PSTN aylık sabit ücreti/paket ücreti veya THK aylık hat kullanım ücretinin dâhil olmadığı da belritildi.

TÜRK TELEKOM'DAN GELEN TEKLİF

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bakanlık tarafından başlatılan 'internetsiz ev kalmasın' seferberliğine Türk Telekom'dan olumlu yanıt geldiğini açıklamıştı. Bakan Arslan, önceliklerinin, Türkiye'de sabit telefon abonesi olan ancak daha önce hiç internet kullanmamış 1,8 milyon haneye internet hizmeti sunmak olduğunu açıklamıştı.

03.04.2017 - engellilersitesi.com



Anahtar Kelimeler : GÖMÜRGEN KASABASI MENSUPLARI YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ GÖMÜRGEN KASABASI CAMİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ