*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Cumhurbaşkanı Erdoğan Down Sendromlu Çocukları Unutmadı  (Okunma sayısı 694 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan Down Sendromlu Çocukları Unutmadı



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mart Dünya Down  Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla down sendromlu çocukları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Erdoğan, salona gelişinde kendisini bekleyen çocukları selamlayarak  madalya alan sporcuları tebrik etti.

Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle Cumhurbaşkanlığı  Külliyesi'nde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla down  sendromlu çocukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde milli sporcuları ve yurt dışından gelen  çocukları da misafir ettiklerini, bunun ayrıca kendilerine mutluluk verdiğini  belirten Erdoğan, şunları söyledi:

"Ben, bu yavrularımızla birlikte özellikle anne ve babalarını da  tebrik ediyor ve kutluyorum. Allah yar, yardımcınız olsun. Çünkü sizlerin  gerçekten bir anne ve bir baba olarak bu yavrularınızla ilgilenmeniz her şeyin  ötesinde, bir dünya ve ahiret ecrini kazandıracaktır. Ben, bu dünyadakinden öte  ebedi alemdeki mükafatınızın ne denli büyük olduğuna inanıyorum. Rabbimizin bu  noktada bize müjdeleri var, sevgili Habib'in müjdeleri var."

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması sonrasında çocuklarla sohbeti  sırasında bir kız çocuğuna ellerini açarak "Ben seni bu kadar seviyorum, sen ne  kadar seviyorsun" diye sordu. Bunun üzerine kız çocuğu da koşarak sarıldığı  Erdoğan'ı öptü.

Salonda bulunan çocuklara "İyi ki varsınız" diye seslenen Erdoğan daha  sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kabulde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da  hazır bulundu.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından da "21 Mart  #DownSendromu Farkındalık Günü'nde tüm down sendromlu kardeşlerime ve ailelerine  saygı ve sevgilerimi iletiyorum." mesajını ve kabulde çocuklarla çektirdiği  fotoğrafları da paylaştı.

22.03.2017 - AA



Anahtar Kelimeler : KAYSERİ İTİMAT CAMİİ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ KAYSERİ İSMAİLOĞULLARI EĞİTİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ