*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kocaeli'nde Mesleki Hastalıklar Hastanesi İsteniyor  (Okunma sayısı 1293 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kocaeli'nde Mesleki Hastalıklar Hastanesi İsteniyor
« : Mart 25, 2017, 01:22:18 ÖS »
Kocaeli'nde Mesleki Hastalıklar Hastanesi İsteniyor



Kocaeli Türkiye'nin en önemli sanayi kuruluşlarını bünyesinde barındıran bir şehir. Binlerce işçi burada vazife yapıyor. Sanayi şehri Kocaeli'nde olması gereken önemli ayrıcalıklı hizmetler, maalesef bulunmamaktadır. Bunlardan biri de Mesleki Hastalıklar Hastanesi. Bununla ilgili olarak bu güne kadar hiç bir çalışma yapılmadı. Bu eksikliği fark eden o dönemde Yarımca Gübretaş'ta çalışan şu anda ise Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bulunan Yurt Market'in sahibi ve işletmecisi Metin Yurt, bu hastanenin kurulması için imza kampanyası başlatmıştı.

Durumu değerlendiren Metin Yurt, "2011 yılında mesleki hastalıklar hastanesi kurulması için imza kampanyası başlattık. İlgili kurumlara gönderdik. Buraya bu hastane şart. Bu hastanenin Kocaeli'ye kurulmasını engelleyen bir takım sanayi kuruluşlarının patronları var. İşlerine gelmediği için bunu engelliyorlar. Ancak böyle bir hastane Kocaeli'ye kurulmaz ise nereye kurulur ki. Çünkü burası sanayi şehri. Bir çok insan, mesleki hastalıkların pençesinde kıvranıyor . Siyasiler bu konunun üzerine eğilmesi, işçiden ve çalışandan yana tavırlarını koyması gerekir. ' dedi.

08.03.2017 - haberler.com



Anahtar Kelimeler : İlanları Satılık 1994 MAZDA 626 Turkiye nin Ilk Ve Tek Engelli Ilan Sitesi Satılık 1994 MAZDA 626 Adres kayseri Durumu İkinci El Marka MAZDA 626 Şehir Kayseri